Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Hezký jsem si pocetla, ostatně jako většinou, u vás :-)

0 0
možnosti
Foto

děkuji Naďo za nakouknutí a přeju hezký den:-)

0 0
možnosti
KS

To mi připomíná, jak jsem coby průvodce pracoval ve Španělsku a většina českých turistů co si objednali typickou místní paellu, vypreparovávala mořské plody a nadávaje na hnusnou španělskou stravu se cpala jen rýží :-D

0 0
možnosti
Foto

tak to je také dost šokující8-o

já bych naopak mohla ty mořské plody bez rýže:-)

dík za přečtení

0 0
možnosti
Foto

R^Svickova bez svickove. Takova svickova light, to si vubec nedovedu predstavit. Ale chapu, ze pro cizince mohou byt nase chute hodne podivne.:-)

1 0
možnosti
Foto

svíčková s hranolkama je taky zajímavá:-)

dík za nakouknutí

2 0
možnosti
JS

R^doma jsem slýchala "Doma jez co máš, u cizejch co ti daji." A oceňuji nadčasovost a nadnárodní charakter toho výroku ;-)

3 0
možnosti
Foto

přesně tak Jani-navíc cizí země a národy člověk pozná i tím že ochutnává jejich speciality-snad jen brouky a smažené červy bych nemohla:-)

1 0
možnosti
Foto

Dvacet minut i s přípravou?;-D Několikahodinové vysedávání v restauracích mě nebaví, i když uznávám, že já jsem se pro jídlo fakt nenarodila... Z té svíčkové bych měla leda prázdný talíř. Btw. zrovna v Itálii jsem si všimla, že podávají na naše poměry skoro dětské porce. Asi že se počítá, že si dáte primo i secondo.

0 0
možnosti
Foto

je to tak Klárko mají víc chodů předkrmy a pak ovoce a sladkosti-jako u nás na vánoce:-)

pěkný večer a dík za přečtení

1 0
možnosti
VV

To jsou takova ta drobna nedorozumeni. U nas ve stredni Evrope nejak to jidlo neprozivame. Barbarsky ho shltneme a uz abychom to meli za sebou. Zazil jsem starsifrancouzsky manzelsky par ve francouzske restauraci v nejmenovanem mestecku v krateru Ries. prisel jsem tam a oni uz meli zrejme prvni pochoutky za sebou. A obsluha postupne nosila dalsi a dalsi ruzna sousta za sebou. Nemohl jsem jen tak zaplatit a po veceri odejit. Ta atmosfera mne fascinovala. Kdyz se asi po trech hodinach rozhodli zaplatit, pozadali obsluhu aby jim privedla kuchare.

dlouze mu pak dekovali, ze to bylo vyborne a oni se citili jako doma. Nevim, zda by jim chutnaly mistni Käsespätzle, a nechteli je taky jinak upravene.

0 0
možnosti
Foto

takhle o dělají Italové také:-)tolik předkrmů že když dojde na hlavní chod jsem plná :-)

dík za přečtení

0 0
možnosti
PL

P85e65t75r 31L66a65n68g71e63r

19. 9. 2017 19:51

poučné a příjemné čtení R^

0 0
možnosti
Foto

děkuju za přečtení a komentář, jsem ráda že vás to zaujalo

pěkný večer:-)

0 0
možnosti
PK

Kdybych byl znalý průvodce , myslím, že bych ustál všechny ,,požadavky" turistů, bo jsem zvyklý. Co bych nezkousl jsou ironické poznámky číšníka. Celý život jsem se choval, pokud jsem byl v pohostinství velmi shrbeně , ale dnes bych si už jídlo zkazit nenechal.[>-]

1 0
možnosti
Foto

někteří číšníci jsou opravdu nepříjemní ale pomalu se to zlepšuje:-)

dík za nakouknutí a komentář

0 0
možnosti