Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cuketky miluji. Včera jsem opět tvořila (pěkně na kolečka, na to mleté maso, opět cuketa a navrch sýr), vše správně ochutit, zapéct, výborné je to teplé i studené.

Martine, vám přeji hodně trpělivosti i fantazie a samozřejmě dobrou chuť;-)R^

1 0
možnosti
MH

Děkuji, děkuji, na maso a sýr na cuketách si ale stále ještě netroufám.

0 0
možnosti
MH

Anebo jinak: Ten, kdo má rád tykve, má vysoké IQ!:-)

0 0
možnosti
Foto

Martine, pokračuj a Pohlreicha nahradíšR^:-)

0 0
možnosti
MT

Jinak v jednoduchosti je krása: cuketa na kostičky s DOBRÝMI rajčaty podušená, zalitá zrtaceným vejcem, navoněná trochou bazalky a kapkou DOBRÉHO oliváče... podávaná s ciabbatou..

To je snídaně kterou si kvůli dostupnosti surovin dopřeju jen párkrát do roka, ale v zimě na ní toužebně vzpomínám:-)

2 0
možnosti
Foto

H86a96n90a 36V87l43k39o88v96á

16. 8. 2017 16:23

Pojal jste to vskutku chlapácky a zgruntu.

Já cuketu miluji natolik, že v létě si ji kupuji v obchodě i když ji občas dostanu i od tchýně.

Používám ji ovšem k večeři jako přílohu k nějaké hodnotné bílkovině - masu, krevetám... Stačí ji jen lehce potřít olivovým olejem a posolit. Se sušením se nezdržuji. Pro fajnšmekry a chlapáky přidám do olivového oleje česnek.

Bude to i tím, že je mi líno balit do trojobalu i květák...Maximálně řízky z masa.

0 0
možnosti
MH

No, já si ji taky chtěl koupit, ale v "mém" obchodě tam v pátek stála od pondělí a 5,50, takže 6 Kč. Nejdřív byla větší, pak menší než střední okurek. Jenom olej, česnek, sůl a maso - budu si pamatovat a informovat:-) díky!

0 0
možnosti

Hmm...tedy na Michelina to fakt není!:-D těch nedoukových chyb je tam tedy dost:-)))))

No, pokud mohu lehce naznačit, tak řízek je řízek, co si budeme říkat, že?

A cuketa? Ta je nejlepší tedy mladší:-))), a třeba jako ratatoille.

Nebo jí opeču na pánvi (bez pocení, není to lilek, který může být nahořklý), přidám nakrájené žampióny, a nakonec, treba až na talíři, parmezán:-))

Ale tak...i snaha se cení:-D (ne, zubí)

0 0
možnosti
MH

Cože? Na Michelina není? Ani když se budu jídlo od jídla zlepšovat?;-O

1 0
možnosti
MT

Kdo trápí tak dobrou surovinu jako cuketa v trojobalu, je za to po zásluze potrestán právě takhle. Tomu se říká rychlokarma:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS