Diskuse
Nemléko
Děkujeme za pochopení.
I16l38o18n73a 31U39b60r52y86o95v63á
Sama nemám podobné trávicí problémy, jaké se vyskytly u vás, ale chtěla jsem se zeptat, jestli jste nezkoušela "kefír z tibetské houby"? Ta by měla z mléka vypapat laktózu a obohatit navíc mléko o další výživné prvky. Kefír se dá pit, používat k přípravě jídel a k výrobě tvarohu. Též už jsem na netu zahlédla recept na výrobu mandlového mléka. Možná by to vyšlo levněji vyrobit.
M21a86r44t35i69n90a 88M55o30u27d89r49á
DCera si mandlové mléko koupila ze zvědavosti. Stálo majlant a nakonec se skoro celá krabice zkazila. Nikomu totiž nechutnalo.
P53e41t27r 77Š82i79n54d89e62l39á25ř
Je velký rozdíl zkoušet něco ochutnat jen tak ze zvědavosti a nebo (jako autorka) hledat při intoleranci na lepek a laktózu vhodnou náhražku za něco, co člověk vůbec konzumovat nesmí.
J50a43n 20M64a86c71h41á85č57e87k
ano... tuhle jsem se koukal na cukr nerafinovaný řepny culr stal 80 kč za kg a tentýž rafinovaný je 19
A78d20a52m 75M93i84k57u86l59á40š25e87k
Karma. Podle mě opět pokus jistých "chytrolínů", jak z lidí vylákat "těžké peníze". :-( Většinou se sice říká (a většinou je to pravda), že laciné dvakrát placené..., ale pokud jde o různé ty "zdravé potraviny", doplňky a přípravky..., tak často zjišťuji, že předražené bývá často horší než to "laciné", takže tady razím heslo, že nejlepší z pravidla asi bude střední cenová kategorie. :-)