Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marku, opět skvělá představa a námět k vaření. Zdravím a fajnovej den přeju! R^;-)

0 0
možnosti
MV

takze drzkova! chlapy doma te budou, Jitko, milovat estevic! fajnovou stredu preju a diky za cteni

0 0
možnosti
JJ

No,tak jste mi to zase nandal.Už pomalu měsíc suším v lednici sklenici držťkovky,stále jsem odolával a teď je po všem.Ještě se pokusím vydržet do večeře,ale pak bez milosti jdu na ni!!! Kašlu na hubnutí,tenhle Váš článek je horší než zbraně hromadného ničení !!! Za trest jsem Vás navrhl na Blogera roku.Ještě jednou díky za "dršťkové pohlazení" ...R^R^R^;-D

1 0
možnosti
MV

archivni drzkova...co vic si prat?! diky za cteni a preju fajnovej den. a za nominaci diky, i kdyz mi fakt velkou radost dela spis to, ze lidi bavi moje skladani slov dohromady

0 0
možnosti
KL

To není fééér, dneska jsem zahájila půst a teď tu slintám!!! Asi jí vyrobím aspoň z hlívy, no ;-)

1 0
možnosti
JJ

Nebudete litovat,je trochu tužší,ale máte-li pevný chrup...Dobrou chuť !R^;-D

1 0
možnosti
DT

:-) Pro mě bloger roku - vy a pan Melichar. R^ A vaše maminka! (Může být maminka bloger roku? Ach, koho to zajímá, prostě je a hotovo. R^:-))

1 0
možnosti
MV

no vidite, Dano a ani nemusime cekat do konce ankety a jejiho vyhlaseni. dekuju a preju fajnovy dny!

0 0
možnosti
Foto

Nevím, ale takové detailní popisy dobrot by měly být zakázány. Co teď mám dělat? Je noc a já mám úplně rozbujařené chuťové pohárky a přitom naprázdno polykám sliny!

U nás v ulici dříve bývalo řeznictví doplněné jídelnou na stojáka, každé ráno se odtamtud linuly všechny ty neodolatelné vůně dršťkovky, gulášovky, párků, uzeného, za výlohou "montérky" pochutnávající si na těch dobrotách, vždycky jsem litovala, že jsem kancelářská krysa a musím běžet do práce, protože v tak časnou hodinu jsem ještě neměla přestávku na svačinu. :-)

Zvláštní je, že ta jídelna zmizela, přitom tam bylo každé ráno plno.

Rozumově dávám karmu, pocitově bych Vás teď nejraději uškrtila. ;-D

2 0
možnosti
MV

nejsem škrt, tak klidne škrťte, Leontyno...a sem tam, byt jako kancl krysa, do teplyho useku vrazte - bohate se vam odmeni! krasny dny preju

0 0
možnosti
AAP

Markuuuu, tohle mi nedělejte. Právě jsem si dala na fejsbůk můj první RAW dort, a hned mi pod ním přistál tento Váš blog!!! ;-D

0 0
možnosti
DS

A víte, Marku, že jsem na Vás a Vaše gourmetství včera myslela, když jsem marodnému manželovi vařila z uzených žebírek pořádné šunkofleky a z vývaru uzený oukrop, vše řádně očesnekované (upíři se vystěhovali)? Jinak jste mi zase podráždil chuťové pohárky a dršťkovka bude pozítří. A ovar třeba taky, stačí, když kus ubereme našemu psovi ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MV

takze zacinam slouzit i jako inspirace - to nejni blbej zivot! doufam, ze maroda zebirka postavila na nohy! diky za to, ze me ctete a krasno preju

0 0
možnosti
NP

Držková mi moc chutná a dnes poprvé jsem měla pocit, že se její vůně line z monitoru. Přeju prima den

0 0
možnosti
MV

az tak, Nike? to bysme si meli nechat patentovat... preju fajnovy dny!

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Marku... Napsal jste to tak dobře, že se v mé hlavě rozeběhly připomínky chutí a vůní... Ach ta živočišnost... A ač z Prahy, dopřávám si čas od času podobné hody v Uhlířských Janovicích. Jídelna pana Klepiše na náměstí nemá chybu ;-)

0 0
možnosti
MV

zivocisnost je dosud nespecifikovany perpetum mobile, Jitko. a diky za tip, kdyz nekdy pojedu pres UJ, pana Klepise rozhodne navstevou poctim!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS