Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Láďa Hruška, Leoš Mareš, Petr a Pavel Novotní. Většinou bulvár nejhrubšího zrna. A Ožuch na to pochopitelně skočí.

1 0
možnosti
Foto

Pizza je pizza a rohlík je rohlík. Rohlíková pizza je blbost, leda snad, kdyby pizzové těsto natřel rajčaty a na to položil rohlík. To je ovšem z gastronomického hlediska perverze nejhrubšího zrna.

Závistivý rozhodně nejsem, přeji úspěch každému, nicméně myslím, že každý by měl vynikat v tom, co opravdu umí. A pan Hruška rozhodně neumí vařit a jediné, co těmito perverzními recepty dosahuje, je totální degradace gastronomie a navíc podpora špatných stravovacích návyků.

1 0
možnosti
Foto

Konečně o Hruškovi napsal někdo, kdo nemá mindrák. Není to umění, není to gastronomie, ale sám jsem nahlédl a divil jsem se, že žádné vyložené prasárny tam nejsou. Prostě normální obyčejná kuchařka, která se bude jen víc prodávat. ;-)

0 0
možnosti
JS

Pan Hruška umně využil situace na trhu gastronomie. Je to dobrý podnikatelský záměr. Byl úspěšný, to se v České republice neodpouští. ;-D;-D

1 0
možnosti

Trh gastronomie? Víte vy vůbec co to je?

1 0
možnosti
BM

Vážený autore, to co dělá pan Hruška, je naprostá degradace gastronomie. Nic jiného k tomu nelze říci... Magdaléna Dobromila Rettigová a Vilém Vrabec se obrací v hrobě.

A nyní vážně. Pan Hruška se inspiroval dobou tzv. Protektorátu, kdy se kvůli nedostatku různých potravin dělaly náhražky-místo kávy pražené žito atd. Dále využil současného trendu uspěchané doby, kdy ani na jídlo není čas. Dříve se u stolu scházela celá rodina a společné jídlo bylo událostí. To bohužel se dnes nepěstuje a pan Hruška na tom šikovně vydělává.

Zdůrazňuji, že se nepovažuji za závistivého Čecháčka!!!!!!!!

5 0
možnosti
LS

Obsahuje Láďova kuchařka i Váš recept na vlčáka na smetaně?

2 0
možnosti
BM

A co teprve psíčková či kokršpanělský ptáčky......;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MO

Knihu jste neviděla a mluvíte o tom, co tam je či není. Až půjde kolem knihkupectví, tak nahlédněte. Jsou tam samozřejmě promyšlenějsí recepty. Na jogurtových řízečcích nevidím nic špatného a spousta dívek z mých vrstevnic neví ani, co to perkrlt je. Kniha je právě pro takové lidi. Rohlíkové pizzy nejsou o nic horší nebo lepší než nějaké slané pečivo z listového těsta. Chutná to dobře a to jedinné mě zajímá. Taky si rád dám něco opravdu úžasného, ale proč nevyužít pár dní staré rohlíky?

1 2
možnosti
MO

Toto bylo mířené paní Čížkové

1 0
možnosti
ZM

Láďa Hruška obratně zpeněžil recepty, které mu zdarma poslali důvěřiví hlupáci. Proto je jen v pořádku, když část zisku odvádí seniorům.

Letmo jsem zaznamenal, že na Primě? bude mít svůj pořad, něco jako byl receptář Přemka Podlahy. V upoutávce buntošil, aby mu lidé posílali svoje nápady a "vychytávky". Takže za rok, za dva, se dočkáme nové knihy - Báječné nápady Ládi Hrušky.

4 1
možnosti
MO

Závistivej čecháček.

1 3
možnosti

Ale prosím vás... V případě rozporů okolo pana Hrušky přece nejde o hájení vysoké gastronomie. Sama většinou, zejména v týdnu, vařím zcela obyčejně, z obyčejných, tradičních surovin. Pokud ovšem někdo považuje perkelty, dušené hovězí, pečené kuře, dušenou mrkev či květákový mozeček za vysokou gastronomii, tak jsem asi vážně v jeho očích kulinární snob. Snad i proto, že pojem "rohlíková pizza" prostě nechápu a chápat odmítám. Buďto si zajdu na pizzu opravdou, a pokud si to nemůžu dovolit, tak si na ten rohlík prostě natřu žervé nebo máslo, hotovo a šmytec.

A ta rychlost? Víte, kolik teplých jídel si můžete připravit dílem několika minut? Co takhle třeba volská oka, míchaná vejce, brambory s tvarohem, teplý jablečný kompot, palačinky? To všechno jsou obyčejné, nutričně hodnotné pokrmy z laciných surovin, žádný luxus.

7 0
možnosti
ZM

Samozřejmě. Nehledě na to, že na internetu jsou tisíce zajímavých receptů a zadarmo. A bez hrušek.

3 0
možnosti