Děkujeme za pochopení.
M82i10l19a66n 16S74t64e63h84l60í83k
Láďa Hruška, Leoš Mareš, Petr a Pavel Novotní. Většinou bulvár nejhrubšího zrna. A Ožuch na to pochopitelně skočí.
D42a22v75i10d 63H38o74m69o42l60a
Pizza je pizza a rohlík je rohlík. Rohlíková pizza je blbost, leda snad, kdyby pizzové těsto natřel rajčaty a na to položil rohlík. To je ovšem z gastronomického hlediska perverze nejhrubšího zrna.
Závistivý rozhodně nejsem, přeji úspěch každému, nicméně myslím, že každý by měl vynikat v tom, co opravdu umí. A pan Hruška rozhodně neumí vařit a jediné, co těmito perverzními recepty dosahuje, je totální degradace gastronomie a navíc podpora špatných stravovacích návyků.
D83a21v57i15d 64Z72á13p77a96l
Konečně o Hruškovi napsal někdo, kdo nemá mindrák. Není to umění, není to gastronomie, ale sám jsem nahlédl a divil jsem se, že žádné vyložené prasárny tam nejsou. Prostě normální obyčejná kuchařka, která se bude jen víc prodávat. ;-)
J19i62ř55í 19S87v47o94b93o69d36a
Pan Hruška umně využil situace na trhu gastronomie. Je to dobrý podnikatelský záměr. Byl úspěšný, to se v České republice neodpouští.
L77u39b62o12š 72Č11e23r88n33ý
Trh gastronomie? Víte vy vůbec co to je?
B48e31d86ř60i50c76h 25M97a18r11j19a90n59k16o
Vážený autore, to co dělá pan Hruška, je naprostá degradace gastronomie. Nic jiného k tomu nelze říci... Magdaléna Dobromila Rettigová a Vilém Vrabec se obrací v hrobě.
A nyní vážně. Pan Hruška se inspiroval dobou tzv. Protektorátu, kdy se kvůli nedostatku různých potravin dělaly náhražky-místo kávy pražené žito atd. Dále využil současného trendu uspěchané doby, kdy ani na jídlo není čas. Dříve se u stolu scházela celá rodina a společné jídlo bylo událostí. To bohužel se dnes nepěstuje a pan Hruška na tom šikovně vydělává.
Zdůrazňuji, že se nepovažuji za závistivého Čecháčka!!!!!!!!
L62i73b79o66r 65S21l25i43v80a98n16s82k75ý
Obsahuje Láďova kuchařka i Váš recept na vlčáka na smetaně?
B31e19d83ř13i51c83h 78M39a75r32j12a15n41k71o
A co teprve psíčková či kokršpanělský ptáčky......
M48i85c91h59a44l 27O32ž98u37c92h
Knihu jste neviděla a mluvíte o tom, co tam je či není. Až půjde kolem knihkupectví, tak nahlédněte. Jsou tam samozřejmě promyšlenějsí recepty. Na jogurtových řízečcích nevidím nic špatného a spousta dívek z mých vrstevnic neví ani, co to perkrlt je. Kniha je právě pro takové lidi. Rohlíkové pizzy nejsou o nic horší nebo lepší než nějaké slané pečivo z listového těsta. Chutná to dobře a to jedinné mě zajímá. Taky si rád dám něco opravdu úžasného, ale proč nevyužít pár dní staré rohlíky?
Z93d88e34n97ě67k 17M80a76š86e51k
Láďa Hruška obratně zpeněžil recepty, které mu zdarma poslali důvěřiví hlupáci. Proto je jen v pořádku, když část zisku odvádí seniorům.
Letmo jsem zaznamenal, že na Primě? bude mít svůj pořad, něco jako byl receptář Přemka Podlahy. V upoutávce buntošil, aby mu lidé posílali svoje nápady a "vychytávky". Takže za rok, za dva, se dočkáme nové knihy - Báječné nápady Ládi Hrušky.
H52e32l80e90n67a 93Č16í70ž34k35o44v57á
Ale prosím vás... V případě rozporů okolo pana Hrušky přece nejde o hájení vysoké gastronomie. Sama většinou, zejména v týdnu, vařím zcela obyčejně, z obyčejných, tradičních surovin. Pokud ovšem někdo považuje perkelty, dušené hovězí, pečené kuře, dušenou mrkev či květákový mozeček za vysokou gastronomii, tak jsem asi vážně v jeho očích kulinární snob. Snad i proto, že pojem "rohlíková pizza" prostě nechápu a chápat odmítám. Buďto si zajdu na pizzu opravdou, a pokud si to nemůžu dovolit, tak si na ten rohlík prostě natřu žervé nebo máslo, hotovo a šmytec.
A ta rychlost? Víte, kolik teplých jídel si můžete připravit dílem několika minut? Co takhle třeba volská oka, míchaná vejce, brambory s tvarohem, teplý jablečný kompot, palačinky? To všechno jsou obyčejné, nutričně hodnotné pokrmy z laciných surovin, žádný luxus.
Z47d40e77n59ě61k 93M91a37š46e55k
Samozřejmě. Nehledě na to, že na internetu jsou tisíce zajímavých receptů a zadarmo. A bez hrušek.