Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P42a94v65e71l 94H47e94k

19. 7. 2015 0:16

Kdysi jsem tohle zkoušel a kuřecí se nějak nepropeklo, a to byl plátek že skrz z něj bylo skoro vidět.

0 0
možnosti
JO

Nešel by ten tomatový salát udělat z něčeho jiného než z rajčat?

2 0
možnosti
Foto

Budu o tom přemýšlet...:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Do hotového bramboráku můžete kousky toho orestovaného a ochuceného kuřecího masa i vložit. A se zeleninovou  oblohou ňam, ňam... Teď i bramborák - brambory  napůl s nastrouhanou cuketou. :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za doplnění a taky připomenutí cukety. R^

0 0
možnosti

Ano, ideální jídlo do těchto teplých dní! Chudák žaludek!

To kuřecí maso je v bramboráku vcelku zbytečné. Bramborák (dobře udělaný).je tak výrazný, že v něm to kuŕecí maso ani nepoznáte:))

3 0
možnosti
Foto

Každý podle chuti. Do horkých dnů to sice není úplně ideální, ale po návratu z dovolené přišel k chuti.

0 0
možnosti
JM

Vaření je opravdu jednoduché, ale musí se nad ním člověk zamyslet.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS