Diskuse
Kuřecí řízek v bramboráku
Děkujeme za pochopení.
P42a94v65e71l 94H47e94k
Kdysi jsem tohle zkoušel a kuřecí se nějak nepropeklo, a to byl plátek že skrz z něj bylo skoro vidět.
J92o51h98a85n 33O76l20e73j10n34í33č54e79k
Nešel by ten tomatový salát udělat z něčeho jiného než z rajčat?
M61i19r50k12a 30P60a44n88t15l98í42k35o89v85á
Do hotového bramboráku můžete kousky toho orestovaného a ochuceného kuřecího masa i vložit. A se zeleninovou oblohou ňam, ňam... Teď i bramborák - brambory napůl s nastrouhanou cuketou.
A41l25i13c61e 64B89a10r55e80š83o16v88á
Děkuji za doplnění a taky připomenutí cukety.
M85a17r40i15e 83Š44í28p37k21o90v82á
Ano, ideální jídlo do těchto teplých dní! Chudák žaludek!
To kuřecí maso je v bramboráku vcelku zbytečné. Bramborák (dobře udělaný).je tak výrazný, že v něm to kuŕecí maso ani nepoznáte:))
A30l34i28c16e 52B43a84r54e63š67o32v54á
Každý podle chuti. Do horkých dnů to sice není úplně ideální, ale po návratu z dovolené přišel k chuti.
J93a89n48a 34M67r81á16z37k66o95v40á
Vaření je opravdu jednoduché, ale musí se nad ním člověk zamyslet.