Diskuse

Chrhle a pecky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Meruňkový chrchlance! Proč jen mám tak skvělou představivost? - zas mi tu chybí blijicí smajlík. :-) Jinak, Marku, vy zase za 1 s třema hvězdičkama. A já hlásím, že moje máma dělala meruňkovej zásadně mřížkovej. Bez pecek a bez chrchlanců! ;-D

0 0
možnosti
MV

mrizkovanej? to je prece jen lineckej, s merunkovou marmeladou! (ty nase predstavy o tom, ze jen jedno jedine je spravné, Sarko, co?). preju fajnovou posledni cervencovou dekadu

1 0
možnosti
JS

Já miluji drobenku! A vaše blogy pane Valíčku.:-)

1 0
možnosti
JS

Já miluji drobenku! A miluji vaše blogy pane Valíčku. :-)

0 0
možnosti
MV

dekuju, Jiri

krasnej den preju

0 0
možnosti
Foto

Tyjo, konečně chlap, co je vtipnej a umí psát. R^

2 0
možnosti
JR

J40a71r85a 89R73a66n87k

15. 7. 2015 19:51

:-) jo....a cteme ho uz letaR^

2 0
možnosti
Foto

Sice se mi občas zvednul žaludek, ale při představě hotovýho, poctivýho koláče, jsem to rozdýchala;-DR^

0 0
možnosti
KL

No a jakej máte rád, Marku, meruňkovej koláč? ;-D

1 0
možnosti
MV

mokrej se žmolenkou (tak rikala moje babicka drobence)

2 0
možnosti
ZV

Z72u57z65a79n56a 68V89a29s89s

15. 7. 2015 10:37

Tiež by ma zaujímalo, či ste pridali svoju kulinársku preferenciu. Priznávam, že ja by som bojovala v drobenkovom tábore.

0 0
možnosti
MV

jasne s drobenkou, bez pecek a hodne mokrej, Zuzko

0 0
možnosti
DS

R^Marku, a jak to dopadlo, unikl jste? Já bych asi neutekla. Koláč mám ráda se žmolenkou, mám pocit, že by se ovoce mělo propojit s těstem i s ní a popravdě, dělat "chrchel" z čerstvého ovoce se mi taky "ekluje". Na to je dost času v zimě. Takže doufám, že jste dobrý diplomat ;-DR^

0 0
možnosti
MV

želirovany merunky s matou jako kompot, kolac se žmolenkou!

0 0
možnosti
Foto

Já mám ráda drobenkovej bez pecek a bez chrchlanců. Pěkná momentka. :-):-):-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS