Děkujeme za pochopení.
India
Ach jo...
Jelikož jsem domácí neviděla ani z dálky, skočím raději před nečekanou návštěvou k Vietnamcům (mají otevřeno nonstop) a koupím sušenky. Je to otázka 10 minut. Taky dobrý, ne?
kevinbb
Zrovna dnes
jsme varili karbanatky a karbanatky se neobaluji protoze strouhanka namocena v mlice se vmichava rovnou do mleteho masa!
Klobasy nekdy obalujeme a nekdy ne, to podle toho kdo je dela, pokud je to zena, tak ta je obali, pokud jsem to ja, tak se na to vykaslu, protoze jsem uz u toho prilis hladovej.
Já to nebyl, já to nebil!
Co mlíko?
Krabicové?
Flaškové?
Z automatu?
Nebo přímo od krávy?
Ježikača
jo, vaření, to je ušlechtilý koníček.
můjpradědeček z Prostějova žil a pracoval ve Vídni, jiný pradědeček přišel z Tyrol, jeden z Hradce Králové a ještě další se coural všude, protože byl Žid. prababičky byly taky odevšad. má to výhody. postupně se navybíraly všechny recepty, co za to stály. u některých nikdo neví, kde se vzaly. ale fakt je, že na řízek s apfel pure, nebo s rajskou jsem si zvyknout odmítla.
vlasatice
Pro mě nostalgie......
Měla jsem prarodiče také něm. původu, tak jsem si ten váš článek užila Receptů na Blitzkuchen existuje určitě víc v různých variantách, tenhle ale taky vyzkouším. A karbanátky znám obalované i neobalované, v poslední době je spíš obaluju (jen ve strouhance), přijde mi, že si uchovají více šťávy
vlasatice
Re: Pro mě nostalgie......
Jo a vinnou klobásu taky obaluju, neprská potom tak příšerně na pánvi a uchová si taky víc šťávy... Fakt je, že pěkně křupavá bez trojobalu je asi chuťově lepší.
ta, která nejsem
Hera? Dann kriegst du auf''n Arsch!
Babička i její hanácká tchyně se v hrobě obracejí jako Wankelovy turbíny, protože ropným odpoadem by svoje rodiny nikdy nekrmily. Když nemáš na máslo nebo jsi líný ho nechat změknout, tak nepeč radši vůbec.